Vildhjarta

Spela det klassiska och hyllade äventyret Vildhjarta. Nu i uppdaterad version.

En gång för länge sedan kom en man till den vackraste skogen i Trudvang. Han kom med svärd och sköld och kallade sig för drakriddare. Han kom för att förgöra en dråpare och uråldrig best. Aldrig hade han kunnat ana vilka konsekvenser hans stordåd skulle få. Förr hade skogen varit vacker att skåda. Vandraren som gick på dess stigar förundrandes över skogens storhet och svor på dess skönhet.

Idag är Vildhjarta en mörk och ondskefull skog full av äventyr för den som har modet att stiga in under trädens skuggor. Född i ljus, uppväxt i mörker. Vildhjarta i evighet.

Följ med på en resa till ett land i östra Trudvang som hemsöks av ett häpnadsväckande väsen. Följ med till Ejland och till Vildhjarta.

Boken innehåller ett storslaget äventyr och utförliga beskrivningar kring ett område i östra Trudvang. Här finns beskrivningar om dess samhälle, historia, platser och legender.

Vildhjarta släpptes först till Drakar och demoner 6 men har nu uppdaterats och anpassats för de senaste reglerna i onlinetjänsten. Dessutom har vissa s.k. "möten" uppdaterats och även nya lagts till.

  • Författat av: Theodore Bergquist
  • Omslag: Paul Bonner
  • Illustrationer: Per Perkan Sjögren
  • SLP i tjänsten: David Malmström
Köp på RiotOnline

Comments are closed.